Szórakozás

Hiába döntős, tovább savazzák ByeAlexet

ByeAlex (ByeAlex)
ByeAlex (ByeAlex)

ByeAlex bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. A magyarok ettől nem kedvelték meg jobban, egy rajongója viszont már biztosan van. Az utca emberét kérdeztük.

A névválasztásában leginkább Bódi Sylvire hajazó, egyébként önmagát minden magyar celebtől megkülönböztető magyar fiú a hamiskás hangok ellenére simán továbbjuttott a csütörtöki elődöntőben, ami a mezőnyt látva valahol érthető. Mivel eddig ByeAlexet szinte mindenhol a sárba gyalázták, kíváncsiak voltunk, mennyire változott meg az emberek véleménye a dicsőséges továbbjutás után. Videó.

A mezőnyben egyébként ByeAlex olyan “tehetségekkel” indult, mint a román versenyző, Cezar, akinek a produkciójára azóta sem találtunk szavakat. Íme:

ByeAlex 12-ikként lépett színpadra a teltházas Malmö Arenában. Előadását a testvére, Amiizmus által készített háttérgrafikák kísérték. ByeAlex fekete bőrfelsőben és szürke sapkában énekelt, mögötte Wéber Helga vokálozott, mellette Kővágó Dániel gitáros volt a színpadon.

A szerény fiú nyilatkozata

„Nagyon ideges voltam, de sikerült, és ez fantasztikus. Érzek némi elégtételt, hiszen néhány hónapja egy civil voltam, aki számokat írogatott, aztán megnyertem A Dalt. Utána szétszedtek, azt mondták, mennyire rossz, hogy én győztem, majd most Malmőben magyarul énekeltem, és bejutottam a döntőbe” – mondta a színpadról lejőve ByeAlex az MTI-nek.

Olvasói sztorik