Szórakozás

ByeAlex egy furcsa kérdőjel

ByeAlex(1)(960x640).jpg (ByeAlex)
ByeAlex(1)(960x640).jpg (ByeAlex)

Magyar sztárokat kértünk arra, hogy latolgassák velünk ByeAlex eurovíziós esélyeit. Markáns vélemények születtek.

Boros Lajos szerint ByeAlex „könnyűzenei bűzbombaként” szedi majd áldozatait az Eurovíziós Dalfesztivál ma esti elődöntőjén. „Bár hiszek a csodákban, talán az lenne a legnagyobb meglepetés, ha a közönség nem unná magát halálra a produkció alatt. Legalább annyi haszna azért lesz Alex előadásának, hogy a nőzők kimehetnek közben vécére, vagy ihatnak egy jó kávét” – mondta a Hír24-nek a rádiós.

Farkasházy Tivadar szerint sincs túl nagy esélyünk a továbbjutásra. „Magyarország helyzete reménytelen az Eurovízión, ennek egyszerűen az az oka, hogy alig valamelyik országtól várhatunk csak szavazatokat. Ebben a helyzetben még a világ legjobb énekese sem érhetne el tisztes helyezést, nem hogy ByeAlex” – árulta el Teddy, aki ennek ellenére drukkol a fényeslitkei fiúnak.

Fotó: Facebook / ByeAlex

A Sugarloaf frontembere, Tóth Szabi főleg a többi előadó rettenetes produkciója miatt gondolja esélyesnek Alexet. „A keddi elődöntő dalainak 90 százaléka karizma nélküli és lagymatag volt, így jól illik közéjük ByeAlex is. A hasonlóság miatt szerencséjére most szerintem több esélye lehet. Az egész műsor most nekem egy furcsa kérdőjel, amiből még bármi kisülhet. Az is lehet, hogy ez a furcsa magyar gyerekdal is továbbjut” – tette hozzá a zenész.

Geszti Péter is szívesen lottózna azzal az emberrel, aki sikerrel megjósolja a továbbjutókat. „A ‘Kedvesem’ jó dal, csak nagyon más, nagyon eltér az itthon megszokott versenydaloktól. Nem vitás, hogy ByeAlex egy sötét ló a mezőnyben, vagyis jól is szerepelhet, de bukhat is. Arra kérem az embereket, hogy ha már megszavazták a kijutását, akkor drukkoljanak neki, és ne bántsák őt” – mondta az X-Faktor mentora.

Az Eudovíziós Dalfesztivál ma esti elődöntőjében kiderül, mit domborít ByeAlex. A fiú produkcióját bárki megnézheti élőben, 21 órától az M1 műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik