Szórakozás

Lőttek Csobot Adél érettségijének

Az énekesnő hiába szerette volna megszerezni a középiskolai végzettséget, egy bosszantó hiba miatt csak ősszel lesz lehetősége leérettségizni.

Az X-Faktor miatt Romániából Budapestre költöző lány egy budai gimnáziumba jelentkezett át, ám a hivatalos procedúra elhúzódása és egy baki miatt a tervek ellenére még nem tud leérettségizni.

Fotó: SunhillMedia

„Sajnos csak az ősszel tudok leérettségizni. A román iskolámban elfelejtették, hogy egy tantárgyból nem vizsgáztattak le, ezért elhúzódott az érettségihez szükséges okiratok beszerzése. Azóta természetesen teljesítettem a vizsgához szükséges feltételeket, de már lemaradtam az itteni beiratkozásról. A vizsgáimat honosítanom kellett. Nem egy olyan tantárgyam volt – például a matematika vagy az informatika –, amelynek oktatási szintje az itteni egyetemekének felel meg. Azt pedig, hogy a csúszás miatt csak ősszel lesz lehetőségem leérettségizni, talán nem is bánom, mert szerencsére rengeteg fellépésem van mostanában” – mondta a Borsnak Csobot Adél, akinek még egy kicsit várnia kell arra, hogy hivatalosan is érett legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik