Szórakozás

Utasi Árpi újra segélyre szorul

Utasi Árpi (Utasi Árpi)
Utasi Árpi (Utasi Árpi)

Hiába kapott egy éven át havi egymilliót. A kis mesemondó fiú élete pár évvel azután, hogy megnyerte az RTL Klub tehetségkutatóját, ugyanúgy folytatódik, mint a verseny előtt.

A szegény mesemondó kisfiút annak idején igazi sztárként kezelték. Minden földi jóval elhalmozták, és mindenki egyetértett abban, hogy istenáldotta tehetség. Amint megnyerte a versenyt, azonnal színházi főszerepet kapott, és úgy tűnt örökre rendbe jön az élete. A helyzet azonban megváltozott. Ma ugyanott tart az élete, mint ahol a Csillag Születik előtt. Csupán egy ház maradt a nyereményből – az álmok azonban szertefoszlottak.

Fotó: Story-Best archívum

Pár hete 10 ezer dinár, azaz valamivel több, mint 26 ezer forint értékben kapott élelmiszercsomagot Árpi családja. Ez azonban szinte semmire sem volt elég: a Story magazinban most újra segítségért kiáltottak. Utasi Árpi most utolsó éves az iskolában, pénzt még nem keres. Ritkán ugyan még vannak fellépései, de a szülők szerint erre nem lehet építeni. Munkáról a környékükön álmodni sem mernek, így csak a segélyekben bíznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik