Szórakozás

Vasas Testvérek

panzio betörés (panzio betörés)
panzio betörés (panzio betörés)

Lakossági bejelentésre indult meg a nyomozás, miszerint 2013. április 14-én a kora délutáni órákban két gyanús alakot láttak a Bicske, Bocskay utcában lévő áruház kerítésén átmászni.

A rendőrök ezen információval összefüggésben megállapították, hogy a közelben lévő panzióban betörés történt és onnan különböző szaniter felszereléseket és rézcsöveket tulajdonítottak el az ismeretlen elkövetők, és az ingatlanban mindent összetörtek, amit nem tudtak elvinni. A lopási és rongálási kár is több százezres nagyságú lett. Tudtuk meg Kiss Z. Edward rendőrségi szóvivőtől.

A nyomozók gyors és szakszerű munkájának köszönhetően az elkövetőket három napon belül beazonosították, majd elfogták. Az elfogás napján újabb információkat szereztek be a rendőrök azzal kapcsolatban, hogy a betörőpáros egyik tagja, –eddig ismereten társával- aznap reggel a laktanyából szintén fémtárgyakat tulajdonított el. A honvédségi ingatlanról több tucat csatornarácsot vittek el, hogy azokat vashulladékként értékesítsék. A bűncselekményekkel kapcsolatban a detektívek gyanúsítottként hallgatták ki a két személyt és bűnügyi őrizetbe vették őket 2013. április 17-én. M. László előzetes letartóztatását 2013. április 20-án a Bicskei Járásbíróság elrendelte, M. Imre a büntetőeljárásban szabadlábon védekezhet. A két személy ellen más, hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése miatt több büntetőeljárás van folyamatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik