Szórakozás

Jimmy szerelmi fészkét élvezi Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián (Zámbó Krisztián)
Zámbó Krisztián (Zámbó Krisztián)

Abban a hotelben romantikázik az X-Faktoros, ahol apja, Zámbó Jimmy egykor légyottjait bonyolította.

A kis szálloda tulajdonosa a Borsnak arról mesélt, anno családjával, majd magánéleti zűrjei után is nála kötött ki a “Király”. Hogy, hogy nem a VV Évát és Alekoszt pártfogásába vevő mulatós zenésznek, Barna Barnabásnak – aki állítólag a háttérből segíti a vállalkozást  – is megvan a véleménye Jimmy egykori légyottjairól.  A férfi azt mondja, szerinte semmi szégyellnivaló nincs abban, amit már mindenki tud.

“Számos olyan fénykép is előkerült a hotelből, amelyek megörökítették ezeket a titkos légyottokat. Jimmy kimagyarázhatatlan helyzetben van a kísérőivel, köztük olyanokkal is, akik ma is ünnepelt művészek. Egy külön lakosztálya volt, ami a mai napig megvan” – magyarázza Barnabás, a tulajdonos pedig újabban úgy reklámozza a kis fürdővároska szállodáját, hogy kétség nem fér hozzá, Jimmy szelleme a falak között él.

Krisztián azonban jó fiú, azt állítja, ő csupán egyetlen nőt visz a szállodába, a menyasszonyát.  “Nagyon örülök neki, hogy sikerült megkapnom apu szobáját! Először furcsa volt itt aludni, de aztán egyre jobb érzéssé vált, hiszen ez a környezet ténylegesen olyan, ami apuhoz illett, és sok hozzá kötődő emlékem jön elő, amikor ide jövünk, külön kérem, hogy itt szállhassunk meg Zsuzsival” – mondta a napilapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik