Szórakozás

Jimmy fiának nem büdös a munka

Zámbó Krisztián (Zámbó Krisztián)
Zámbó Krisztián (Zámbó Krisztián)

A közmunkára ítélt Zámbó Krisztián jókora kihagyás után ismét dolgozik. Jelenlegi feladata, hogy könyveket rakjon szám- és betűsorrendbe.

Egy autóbaleset miatt ítélték közmunkára Jimmy fia Krisztiánt még évekkel ezelőtt, ám az X-Faktorban való szereplése és egyéb feladatai miatt „szüneteltette” a büntetés letöltését. Erről azonban a híresztelések szerint elfelejtett szólni a munkáltatójának, ezért aztán kínos szituációba került. Krisztián csak most vette fel ismét a munkát, erről pedig úgy érezte, hogy azonnal hírt kell adnia.

Fotó: RTL Klub

„Azokon a napokon, amikor jövök, hat órát kell munkában töltenem, összesen 24 napot kaptam, ebből már ötöt ledolgoztam. Úgy tervezem, hogy egy héten minimum egyszer eljövök, ahogy időm engedi. Ez egy kötelező büntetés. Ha az ember nem végzi el megfelelően, akkor nincs mese, le kell ülnie. Még rosszabbat pedig nem akarnék magamnak. Nekem nem büdös a munka! Jelenleg az a feladatom, hogy szám- és betűsorrendbe rakjam a könyveket, és ha esetleg jön egy vendég a könyvtárba, akkor kikeresem neki a kért kötetet” – mondta az Új Ásznak Zámbó Krisztián.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik