Szórakozás

Halász Judit felkötheti a szoknyáját

Halász Judit (Halász Judit)
Halász Judit (Halász Judit)

A színésznőnek nincs könnyű dolga az unokáival, ahogy ő nevezi őket, a három ördögfiókával.

Generációk nőttek fel Halász Judit dalain, gyereknek és felnőttnek egyaránt kedvence évtizedek óta. Amikor nem dolgozik, persze ő is feleség, anya, anyós és legfőképpen nagymama. Unokáival nincsen könnyű dolga, igaz, ő sem egy hétköznapi nagymama.

“Három ördögfiókával egyenként sem könnyű, de ha együtt vannak, pláne fel kell kötnöm a szoknyámat. Nehéz meghatározni, milyen nagymama is vagyok. Igyekszem minél több, számukra is használható tudást, tapasztalatot nekik átadni, de természetesen úgy, hogy a nevelés szándékát ne érezzék, csak a játékot. Mesélek, olvasok, énekelek nekik, együtt síelünk, nyaralunk minden évben” – mondta a Story-nak Halász Judit.

Fotó: RTL Klub

És hogy kitől tanulta mindezt? “Ha visszagondolok a saját nagymamáimra, el kell ismernem, én sosem leszek olyan, mint amilyenek ők voltak. Mert a drágáim amolyan igazi, helyettem is mindent megcsináló, kötényes, főzős, mesélős, süteménysütős nagymamák voltak. Mindegyiket másért is szerettem. Az egyiket a meséiért, a másikat a közös játékokért is. Azóta persze rengeteget változott a világ is, és a mai unokák is mások” – tette hozzá.

A “legkúlabb százévessel” készült nagyinterjúkat itt találja!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik