Szórakozás

Kiborult Cipő édesanyja

Cipo(650x433)(2).jpg (Cipő)
Cipo(650x433)(2).jpg (Cipő)

Az idős asszony úgy érzi, fia halála óta minden nappal nehezebb számára az élet.

Gizi néni nem tud belenyugodni, hogy a a Republic más néven ugyan (Republic 67), de koncertezni fog, így a minap  felszólította a közönséget, ne menjenek el a zenekar közelgő egri koncertjére, mert nem szeretné más szájából hallani a fia dalait.

“Ki vagyok borulva, de nem csak a zenekar körül kialakult viszályok miatt, hanem amiatt is, mert nem békél a lelkem. Nem tudom elengedni a fiamat, és emiatt nagyon rossz állapotban vagyok. Vele álmodok, és ha felveszem a telefont, olyan, mintha ő szólna bele. Tegnap is arra ébredtem, hogy Lacika áll az ágyam mellett a kedvenc farmernadrágjában. De mire felnéztem, már nem láttam az arcát. Ezt nem tudom feldolgozni, még álmomban is sírok” – beszélt fájdalmáról a Blikknek Gizi néni.

“Csak a temetőbe járok, de akkor is csak a rossz emlékek jutnak eszembe, főleg az, hogy még el sem tudtam búcsúztatni a fiamat, mert nem olvasták fel a búcsúztatómat” – tette hozzá zaklatottan.

Fotó: RTL Klub

“Sajnos itt már minden a pénzről szól. Hiába hivatkozik a zenekar arra, hogy ők csak a fiam lányai miatt folytatnák a zenélést. Laci még életében gondoskodott róluk. Havi háromszázezer forintot adott a lányoknak, lakást vett nekik, amit kiadtak, a volt feleségére pedig több autót is hagyott. De a temetéskor úgy összeveszett a család, hogy azóta nem is beszélünk Zsuzsával. Komoly vitáink voltak, amikor arról volt szó, hogy ki kell fizetni azt a majdnem hatszázezer forintot a temetésért. A végén inkább kivettem a pénzemet a takarékból, és elmentem a temetőbe. Én álltam az egészet” – panaszkodott az idős asszony a napilapnak.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik