Szórakozás

Cipő mamája: “halálba hajszolták a fiamat”

Cipo(650x433)(2).jpg (Cipő)
Cipo(650x433)(2).jpg (Cipő)

Cipő édesanyja szerint a Republic stábtagjai tehetnek arról, hogy fiának idejekorán el kellett mennie.

„Nem tudom megbocsátani, hogy a szívbeteg gyermekemet belehajszolták abba, hogy hetente három-négy koncertet is adjon. Lacika rengeteget dolgozott egész életében” - fogalmazott Gizi néni a Story magazinban.

Nem örülne Cipő, ha látná gyászoló mamája nyilatkozatait. Az idős asszony egyre többet szerepel a lapok hasábjain: most éppen azt állítja, a Republic tagjai hajszolták a halálba fiát.

Fotó: Story/Best archívum

A csapat tagjai állítják, nem akarnak nyilatkozatháborút vívni Gizi nénivel és csupán szűkszavúan beszéltek arról, hogy pont Cipő volt az, aki ragaszkodott a fellépésekhez.

“Az természetes állapot volt, hogy mi játszottuk és koncerteztünk. Ha ezt nem tette volna, akkor ő sokkal rosszabb állapotba kerül – mint ahogy került is abban az időszakban –, mint amikor nincs koncert” – mondta el Boros Csaba, a zenekar vezetője az M1 reggeli műsorában.

“Édesanyám nagyon mélyen gyászolja a testvéremet, és sok mindenbe próbál belekapaszkodni, hogy megértse, miért kellett Lacinak meghalnia.  Laci döntött úgy, hogy a közönség elé áll. Nem akarta, hogy miatta bármilyen fellépést lemondjanak” – jelentett ki Cipő húga.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik