Szórakozás

Már bontóban volt a lopott autó

Csak hűlt helyét találta Suzukijának az a MÁV alkalmazott, aki még március végén a csajági állomáson teljesített éjszakai műszak után hazafelé indult volna autójával. A férfi még aznap reggel megtette a feljelentést a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

A beszerzett adatok néhány nappal később Mezőszentgyörgyre, majd Lepsénybe vezették a nyomozókat, ahol megtalálták a már szétbontott gépkocsit. Érkezésükkor az aktuális „tulajdonosok” éppen a még meglévő alkatrészeket szerelték ki, hogy eladhassák. Az orgazdaság miatt előállított személyek kihallagtása alapján a tolvajok kilétére is fény derült. Mint kiderült, a gépkocsit a balatonfőkajári felüljáró alól vontatták el, miután ablakait betörték, a kormányzárat tönkretették, a rendszámot pedig leszerelték.

Két gyanúsított, H. Csaba 18 éves szarvasi és S. Attila 21 éves lepsényi lakos jelenleg előzetes letartóztatásban várja az eljárás folytatását, akiknek társai, a 17 éves K.E. és a 23 éves R. István szabadlábon védekezhet- mondta a Fehérvár24-nek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik