Szórakozás

ByeAlex már megint nem nyilatkozik

ByeAlex(210x140)(1).jpg (ByeAlex)
ByeAlex(210x140)(1).jpg (ByeAlex)

Ezúttal a Blikk maradt hoppon, pedig Alex elvileg már elkezdett barátkozni a bulvárral.

ByeAlex és a média kapcsolata mindig is zűrös volt. A Dal megnyerése után ugyanis a fényeslitkei fiú egyszerűen figyelmen kívül hagyta a legnagyobb hazai bulvárlapok megkereséseit. A “nemnyilatkozom sztár” aztán elkezdett nyilatkozni, de úgy tűnik, hogy az álbarátságos légkör nem tartott sokáig. Alex ugyanis már cuki dolgokról sem hajlandó beszélni, főleg ha a Blikk keresi meg.

A napilap Mr. Kedvesem egykori énektanárnőjével beszélgetett. Oláh Enikőt meglepte, hogy egykori tanítványa jelentkezett az Eurovíziós Dalfesztivál válogatójába, azon pedig még jobban csodálkozik, hogy ő fogja képviselni Magyarországot. A fiú ugyanis a suliban egyetlen alkalommal sem csillogtatta meg tehetségét, sőt. Nos, a mi Alexünknek erről nem volt mit mondania.

“Alexet szerettük volna megkérdezni a fentiekről. Nekünk sajnos nem nyilatkozott, de majd belejön. Hiszen az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntője volt a hatodik fellépése, és a malmői elődöntő lesz a hetedik” – jegyzi meg cikke végén a napilap újságírója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik