Szórakozás

Akkor Fridi most RTL-es vagy TV2-s?

Friderikusz-Sandor(1)(650x433)(1).jpg (Friderikusz Sándor)
Friderikusz-Sandor(1)(650x433)(1).jpg (Friderikusz Sándor)

Friderikusz Sándor mindenütt ott van. Bőszen hirdetik arcával és nevével a TV2 új szuperprodukcióját, közben azonban főműsoridőben gyárt milliomosokat a konkurenciánál.

Mint ahogyan azt a Hír24 is megírta, Friderikusz Sándor nemrég a TV2-höz igazolt, ahol a hamarosan induló, Az ének iskolája című műsor „osztályfőnöke”, azaz műsorvezetője lesz. Az átigazolás azért is furcsa, mert bár Fridinek élő szerződése már nincs az RTL II-vel, a csatorna még mindig sugározza a Legyen Ön is milliomos című műsor új részeit, sőt információink szerint a későbbiekben sem veszik majd le a képernyőről, hanem ismétléseket tűznek a műsorra. Friderikusz Sándor így abba a különleges helyzetbe került, hogy egyszerre két meghatározó kereskedelmi adón szerepelhet.

A TV2 sajtófőnöke, Koltay Tamás szerint csatornáját egyáltalán nem zavarja, hogy Fridi párhuzamosan szerepel náluk és a konkurens RTL II-n. „Amikor Friderikusz Sándort szerződtettük, tudtuk, hogy egy másik csatornán még találkozhatnak vele a nézők, ám ez Az ének iskolájával teljes mértékben összeegyeztethető” – mondta a Hír24-nek Koltay.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik