Szórakozás

Édesanyja munkára fogja Som Lajost

Som-Lajos(650x433)(1).jpg (Som Lajos)
Som-Lajos(650x433)(1).jpg (Som Lajos)

Margitka néni arra biztatja fiát, hogy dolgozzon, zenéljen, írjon szövegeket.

Kritikus napokat él át a kórházban lábadozó Som Lajos, miután kiderült: eddigi gyógyszerei csak rontottak az állapotán. Ha 83 éves édesanyja és lánya nem állna mellette, a zenész talán végleg kilátástalan helyzetbe kerülne. Margitka néni azt mondja, vérzik a szíve, hiszen a fiát korábban még náthásan sem látta, nemhogy ilyen elesetten. Hiszen a zenész most még járni is alig tud.

Fotó: RTL Klub

Az idős asszony rendkívüli akaraterővel segíti fiát: most leginkább arra biztatja, hogy dolgozzon. Közben el is feledkezik saját betegségéről és gondjairól. Bár ő is jár kezelésekre, még ilyenkor is útba ejti a fiát, hiszen Lali is szinte naponta látogatta.

“Adom neki az erőt, hajtogatom, hogy írja a szövegeket! Mindig mondom neki: Nekünk erősnek kell lenni, mi székelyek vagyunk” – mondta a Story-nak Som Lajos édesanyja. Az anyai biztatás most a legjobbkor jön. A basszusgitáros a kórházban sem tud elbújni. Betegtársai rendre összesúgnak a háta mögött: “Ott a Som!” Ő pedig azért is új zenekarán, a Stormon dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik