Szórakozás

Éjjel-Nappal Zsófi megosztja Budapestet

Zsofi-Ejjel-Nappal-Budapest(960x640).jpg (Zsófi, Éjjel-Nappal Budapest)
Zsofi-Ejjel-Nappal-Budapest(960x640).jpg (Zsófi, Éjjel-Nappal Budapest)

Zűrös pasiügyek, fura modor. Ölelést, puszit és durva beszólásokat is kap a bulváripar nemrégiben "piacra dobott" szereplője.

Az RTL Klub új sorozatának affektálós Zsófija az Éjjel-Nappal Budapest egyik legmegosztóbb karaktere. Az interneten rengeteg negatív kritikát kap, ám őt ez egyelőre egy cseppet sem érdekli. Vagy legalábbis ezt mondja. Imígyen:

“Természetesen nem örül az ember, ha durva beszólásokkal szembesül, de megpróbálom túltenni magam ezeken. Szerencsére nem mindenki van rólam rossz véleménnyel, az utcán például rendszeresen megállítanak, hogy megdicsérjenek. Legtöbbször gyerekek vagy fiatalok szólítanak le, sokszor ölelést és puszit is kapok tőlük. Nemrég a többiekkel együtt egy nagyon szép rajzot is kaptunk a forgatás helyszínéül szolgáló lakóházban lakó egyik kisfiútól. A többi szomszéd is gyakran megállít, az idős nénik pedig mindig jótanácsokkal látnak el” – mondta a Hír24-nek Zsófi, alias Kovács Dóra.

Fotó: RTL Klub

A lány az Éjjel-Nappal Budapest története szerint egy gazdag esztergomi család egyedüli gyermeke, aki fél éve költözött fel Budapestre, hogy a saját lábára álljon. A lány jelenleg hoszteszként dolgozik, de dalokat ír és minden vágya, hogy énekesnő legyen. Úgy tűnik, hogy erre nem is kell sokat várni, ugyanis a ma esti részben már élete első “koncertjét” is megtartja.

“Kiskoromban táncoltam, és minden vágyam volt, hogy énekesnő lehessek. Sajnos azonban az énekhangomon van mit csiszolni. Az Éjjel-Nappal Budapest miatt mostanában többször jártam énektanárnál, aki azt mondta, hogy egy évnyi kemény munkával sokat lehetne fejleszteni a hangomon” – árulta el Zsófi, aki korábban sportkommentátorként is kipróbálta magát a Hír24-nél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik