Szórakozás

Újabb tag hagyná ott a Republicot

Nagy László Attila (Nagy László Attila, Republic dobos)
Nagy László Attila (Nagy László Attila, Republic dobos)

Nagy László Attila, a zenekar dobosa Cipő halála miatt összeomlott, a rajongókkal pedig az interneten közölte fájó érzéseit.

Amióta a Republic gitárosa, Tóth Zoltán kivált, az együttes dobosa is elbizonytalanodott a jövővel kapcsolatban, pedig nemrég még másképpen vélekedett. Nagy László Attila néhány napja még arról beszélt, hogy “már csak a társa emlékéért is tovább harcol”, ám nemrég valami történt.

Fotó: petevelvet.com

“Semmi kedvem az egészhez, mióta egyedül maradtunk. Nem találjuk a helyünket” – fakadt ki a zenész, akit a rajongók azonnal elkezdtek buzdítani arra, hogy maradjon a doboknál, és tegye a dolgát továbbra is, ahogyan eddig tette. Úgy tűnik, a szíve mélyén már ő is azt érzi: a folytatásnak Cipő és Tóth Zoltán nélkül ebben a formában már nincs értelme.

Mint ismert, Cipő életében abban állapodott meg a tagokkal, hogy ha bármelyikük kilép a zenekarból, vagy esetleg meghalna, a Republic nem folytatja a zenélést. Ahogy azt a Blikk megírta, Bódi László családja is ragaszkodik ehhez, vagyis hogy az együttes ne használja a Republic nevet (a tagok bejelentése szerint Republic 67 néven zenél tovább a zenekar), és a koncerteken nem játsszák a banda dalait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik