Szórakozás

Viszály tört ki Cipő családjában

Cipő Republic (Cipő Republic)
Cipő Republic (Cipő Republic)

Nem nyugodhat békében a Republic együttes egykori énekese, Bódi László. Nemcsak zenekara körül vannak viszályok, családjában is bőven akadnak nézeteltérések. Állítólag Cipő édesanyja, Gizi néni még abban sem értett egyet menyével, Zsuzsával, hogy hova temessék az énekest.

A Blikk úgy tudja, hogy a konfliktusok korábban is jellemezték a családbeli viszonyokat. Többen is állították nekik: Cipő ugyan rendszeresen támogatta édesanyját, mégis ritkán találkozott vele, szinte csak telefonon keresték egymást.

„Gizi néni akarta mindenáron, hogy Kistarcsán temessék el Cipőt. Ragaszkodott hozzá, és nem akart engedni belőle. Zsuzsának más elképzelései voltak, de nem akart megint szembeszállni az anyósával, inkább ráhagyta. Ebből is látszik, hogy egyáltalán nem volt felhőtlen a kapcsolatuk” – tudta meg a lap, s információikat a zenekar egyik neve elhallgatását kérő tagja is megerősítette.

Fotó: Story-Best Archívum

A családot azonban a viszályok után összehozhatja a közös harc azért, hogy az együttes ne használja a Republic nevet. Noha az is igaz, hogy egyes hírek szerint Cipő édesanyja ellenzi ugyan a folytatást, az özvegy azonban támogatja az együttes megmaradását. Musa Ádel, az énekes közeli rokona a Blikknek elárulta: valóban vannak problémák, de erről nem szeretne bővebben beszélni.

„Nincs vitatnivaló abban, hogy miért Kistarcsára lett eltemetve. Azt akartuk, hogy az apja közelében nyugodjon. Nem tudom, miért tiltakoztak ez ellen. A búcsúbeszéd miatt is adódtak a családban kellemetlenségek, mert amit előző nap leadtunk, nem olvasták fel. Arról nem nyilatkoznék, hogy milyen kapcsolat volt Cipő és az édesanyja között, ahogyan arról sem, hogy Zsuzsa milyen viszonyt ápol vele, mert ez magánügy – zárta rövidre Cipő unokaöccse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik