Szórakozás

Stohl András: Nincs helyem a képernyőn!

stohl (stohl)
stohl (stohl)

A színész-műsorvezető belátta, jelenleg nincs olyan műsor a kereskedelmi csatornákon, és elsősorban az RTL Klub ­képer­nyő­jén, ahol szerepet kaphatna.

Stohl András a Juventus Ligths adásának vendégeként beszélt arról, miért nem láthatjuk mostanában a tévé képernyőjén. Arról is mesélt, hogy a börtönben volt ideje más műsorvezetők munkáját tanulmányozni, és meg is tette.

äVolt egy időszak, amikor sokat tévézhettem. Azt figyeltem, mi az, amit én másképp csinálnék. De most lehetőségem sincs, hogy ezt megmutassam, mert nincs olyan tévéműsor, amit én vezetnék. Reméljük, hogy majd lesz. Az X-Faktort nagyon bánom. Sajnálom, hogy azt elrontottam, a szó szoros értelmében, elrontottam az életemmel. Ez a műsor nagyon hiányzik. Jó volna valami olyan műsort találni, ahol nemcsak fiatalos lendületre van szükség, hanem kell egy kicsit az a bizonyos megállapodottság, s azért hozzá kell még tenni egy pici kis bájt, egy pici kis valamit” – idézi Stohl szavait a Bors.

A napilap Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját is megkérdezte, milyen terveik vannak a színésszel, ám szűkszavú nyilatkozata nem sok jóval kecsegteti Stohlt. Csupán annyit mondott: ha lesz mondanivalójuk a műsorvezetővel kapcsolatban, azt közlik majd.

Várjuk, de Stohl –  valószínűleg – még jobban.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik