Szórakozás

Megint börtön fenyegeti Stohl Andrást

A mai napig nincs orvosszakértői vélemény a színész "áldozatának" egészségügyi állapotáról. A bíróságon megrekedt az ügy.

Több mint 12 millió forint kártérítést követel K. Pál és lánya Stohl Andrástól, aki 2010 májusában ittasan, bedrogozva tarolta le az idős férfi kocsiját a fóti országúton. A súlyosan megsérült bácsi ­ügy­védje nyolc hónappal ezelőtt kérte orvos szakértő kirendelését a bíróságon, hogy kiderüljön, van-e maradandó sérülése K. Pálnak, és hogy mennyivel rosszabb az állapota, mint a baleset előtt. A vizsgálatot elvégezték, a napokban tartott újabb tárgyaláson azonban ismét hiába várták az eredményt.

Fotó: RTL Klub

“A vizsgálat négy hónappal ezelőtt volt, azóta sem tudunk semmit. A nemtetszésemet a bíróságon is nyomatékosan elmondtam: úgy tűnik, ebben a perben mindenki ahhoz asszisztál, hogy az ­ügy­felem esetleges halálának bekövetkezése esetén egyszerűbb lesz ítéletet hirdetni. A bírónak lett volna lehetősége arra, hogy meghatározza, mikorra kell elkészülnie az iratnak, de nem tette” – mondta a Borsnak dr. Mester Csaba, Pali bácsi ­ügy­védje.

A perben a következő tárgyalási nap 2013. június 13-ra van kitűzve. Amennyiben a bíróságon kiderül, hogy Pali bácsi sérülései maradandóak, akár perújítás is lehet az ügyből. Az ügyészség kezdeményezésére így újra bíróság elé kerülhet Stohl, és akár újabb börtönbüntetésre is ítélhetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik