Szórakozás

Milliókat ér Molnár Andi teste

Molnar-Andrea-es-Szilveszter-gazda(960x640).jpg (Molnár Andrea, Szilveszter gazda)
Molnar-Andrea-es-Szilveszter-gazda(960x640).jpg (Molnár Andrea, Szilveszter gazda)

A profi táncos teste tartja versenyben Szilveszter gazdát. Andi teste a producer szerint is milliókat ér.

Bizonyára nem kerülte el a Szombat esti láz nézőinek figyelmét, hogy Szilveszter gazda táncpartnere, Molnár Andrea egyszerűen gyönyörű. A legutóbbi adás rumbájához egy merész, kék bolyhos ruhát választott, ami még jobban kiemelte formás idomait.


Fotó: RTL II

Lilu meg is jegyezte táncuk után, “hogy aki ennyire szép, annak nem is érdemes több ruhát magára vennie”. Talán itt a kulcs ahhoz a rejtélyhez, ami sokakban felmerült adásról adásra: azaz, hogy miért esnek ki olyan tánctudással rendelkező párok, mint például Istenes Bence és Südi Iringó a kétségkívül nagyon igyekvő, de mégiscsak tánctudás híján lévő Szilveszter gazda ellenében. Vajon táncpartnere szépsége tartja bent a párt vagy valami egészen más szól a gazda mellett?

“Két dolog van a fejemben, az egyik a Molnár Andi mindenkit megbabonázó szépsége. Az egymilió dolláros arca, tökéletes teste és bájos kisugárzása mellett nehéz lenne elmenni. A másik pedig, hogy Szilveszternek hihetetlen kedves humora van, amit szerintem nagyra értékelnek az emberek” – mondta a Borsnak a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács László.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik