Szórakozás

Eljegyezték Polgár Krisztát

Polgár Kriszta (Polgár Kriszta)
Polgár Kriszta (Polgár Kriszta)

Romantikus körülmények között kérte meg a várandós Polgár Kriszta kezét párja, Szabolcs. A fiatalok most azon vacillálnak, hogy a menyasszony pocakosan vagy már babájával a karján álljon-e az oltár elé.

Bár számított rá, mégis váratlanul érte a lánykérés a gyönyörű kismamát, Polgár Krisztát. A leendő anyuka és párja már kapcsolatuk kezdete óta sokat beszélt a házasságról. A klasszikus eljegyzés azonban sokáig váratott magára, míg a napokban a meglehetősen romantikus beállítottságú Szabolcs elő nem rukkolt egy egyedi lánykéréssel. A férfi annak ellenére többfogásos vacsorával várta haza várandós párját, hogy nem egy főzőcskézős típus. Ez azonnal gyanút ébresztett a szőke szépségben, de legnagyobb meglepetésére csak egy jót falatoztak.

Fotó: Facebook

„Nem történt semmi. Gondoltam is, ezt jól benéztem. Aztán tévéztünk és aludni mentünk, mikor is előhozott egy pókerdobozt, benne régi, idézetekkel teli kártyákkal. Az egyik kártya közepe ki volt vágva, és benne volt a gyűrű. Megkérdezte, leszek-e a felesége, de azt kérte, jól fontoljam meg a döntést, mert ő csak egyszer szeretne nősülni. Persze igent mondtam” – mesélte a Borsnak boldogan Polgár Kriszta.

Így az emelkedett pillanatban a pár gyorsan letisztázott néhány jövőbeni fontos kérdést. Először is kompromisszumot kötöttek leendő gyermekeik számáról, így már biztos, hogy a három hónap múlva érkező kisfiuknak minimum egy testvére lesz. A lakodalom terén azonban még nem sikerült egyezségre jutniuk. „Templomi esküvőt szeretnénk, de hogy szülés előtt vagy után, még nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy nagyszabású ceremónián fogadnánk örök hűséget” – tette hozzá a szépséges kismama.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik