Szórakozás

Hullanak a fejek a TV2-nél

Tragikus jelenetek várhatók a Bűnök és szerelmek című sorozatban, így több szereplőtől is megválik a produkció. A készítők vérfrissítést terveznek, de ismert arcok is feltűnnek.

Négy évvel ezelőtt öten meghaltak, többen eltűntek a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából annak a túszdrámának köszönhetően, amely nemcsak a Csillagvirág Klinika dolgozóit, de némi túlzással a tévénézőket is hetekig lázban tartotta. Az eredmény? Vadonatúj szereplők és kiemelkedő nézettség. A Bors kiderítette, hogy valami hasonló készül most a csatorna másik napi sorozata, a Bűnök és szerelmek esetében is, amely ma este indul újra a SuperTV2-n. A Bors értesüléseit a producer sem tagadta.

A Bodzás klán (Fotó: SuperTv2)

„Valóban, radikális változások lesznek, fejek fognak hullani és több színészünk is jobblétre szenderül. Hogy hogyan? Az egyelőre maradjon titok. Több ismert arc is feltűnik majd a képernyőn. Az amatőr szereplőink egy részétől szomorúan megválunk” – mondta a lapnak Nagy Tamás, aki annak idején a Jóban Rosszban vérengzéseit is megálmodta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik