Szórakozás

Kábellopással vádolják Oláh Gergőt

Oláh Gergő (Oláh Gergő)
Oláh Gergő (Oláh Gergő)

Az X-Faktor győztese cáfolja, hogy letartóztatták kábellopásért.

Megdöbbentő hírek terjednek Oláh Gergőről a világhálón. Több kis híroldal is cikkezett arról, hogy az X-Faktor győztesét kábellopásért tartóztatták le. Az eszakhirnok.com állítása szerint az énekes három órán keresztül volt fogdában, miután “kisértékre elkövetett kábellopás” vétsége miatt előállították. Oláh Gergő mélységesen felháborodott az álhíren, és Facebook oldalán cáfolt.

Fotó: RTL Klub

“Sajnos nem tudom szó nélkül hagyni ami ma történt! Épp egy fellépésre mentem, amikor útközben felhív egy barátom, hogy mit olvasott a facebookon! Csak annyit mondanék, hogy az én szüleim mindig a tisztességes életre tanítottak és ebben a szellemben neveltek fel, mi mindig is példamutató roma család voltunk a falunkban (mondták ezt a falunkbéliek), és ha semmink sem volt, akkor sem tudtunk volna ilyet csinálni!!! Nem is tudom hogy, mit mondhatnék még. Nagyon rosszul érintett, hogy valakinek örömöt okoz, hogy mást megaláz és kitalál ilyet. Nem értem hogy miért kellet ez?!” – tette közzé Oláh Gergő, majd a hír kitalálójának üzent.

“Ez a cikk írójának, kitalálójának szól!!! Ha neked ez örömöt okozott, hát legyen legyél boldog, de az én lelkem tiszta maradt hiába akarod bemocskolni viszont a te lelked milyen?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” – írta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik