Szórakozás

Kocsmázásra költi keresetét az Álommeló győztese

Németh Máté már eltervezte, hogy mihez kezd havi majd' egymilliós jövedelmével.

Fergeteges bulival ünnepelte győzelmét Németh Máté, a Bónusz Brigád Álommelójának győztese. Máté munkája a következő egy évben, hogy havi 500 ezer forintért termékeket és szolgáltatásokat próbáljon ki, e mellé pedig bruttó 400 ezer forintos fizetést és ultramodern technikai felszerelést is kap.

Fotó: Fazekas László

A belvárosi szórakozóhelyen barátaival és kollégáival bulizott az Álommelós. Baricz Gergő, a győztes barátja három számot adott elő az ünnepelt tiszteletére. Lola pedig segített neki kihúzni azoknak a neveit, akik részt vehetnek az Álommeló egy-egy érdekes ‘munkájában’ Mátéval. Az ünnepelt bevallotta, hogy odavan Loláért.

A partyn felbukkant a Children of Distance csapata, Kováts Vera és Kozi is. Titkos gasztronómiai összeesküvést sejtet, hogy megjelent Buday Péter mesterszakács és Sági Szilárd gasztrokibic, aki egy üveg borral érkezett.

Fotó: Fazekas László

Máté tervei közé tartozik a következő hónapokban, hogy Guinness-rekordot állítson fel kocsmalátogatásból, ebben a kategóriában egy ír férfi tartja a csúcsot, 200 feletti italmérés felkeresésével, nem lesz könnyű megdönteni! 24 óra áll csak a rendelkezésére és mindenhol legalább egy italt kell innia. Mondjuk több mint 200 felest!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik