Szórakozás

Pszichológus segít Csonka Andrásnak

A Szombat Esti Láz műsorvezetőjének egyedi technika segít leküzdeni belső feszültségeit és szorongásait.

Csonka András nem tagadja, hogy az élete során többször került már olyan helyzetbe, amelyből csak nagy nehezen tudott talpra állni. A lényeg azonban az, hogy mindig sikerült neki, és ezt többek között a táncnak és a Szombat Esti Láznak is köszönheti.

“Elképesztő, hogy az élet milyen ívet tud leírni az ember életében, egy éven belül akár. 2006-ban meghalt az édesanyám. Szavakkal elég nehéz leírni azt az érzést, amit akkor átéltem. Nagyon rossz állapotba kerültem, kicsúszott a lábam alól a talaj. Akkor nem is volt igazán kedvem folytatni semmit. A Szombat Esti Láz akkori szériájában töltött néhány hónap azonban sok mindent gyökeresen megváltoztatott bennem. Olyan sikerélményt jelentett, ami életemben nem adatott meg” – mondta a Reflektornak Csonka András.





Az RTL II műsorvezetője őszintén beszélt arról is, hogy élete legnehezebb időszakában pszichológus segítségét kérte, és egy olyan technikát is elsajátított, amit minden nap alkalmaz, hogy elhárítsa az elé gördülő akadályokat.

“Vannak az ember életében olyan dolgok, amelyeket a barátaival és a családjával sem tud megbeszélni. Mindig is utáltam a környezetemet traktálni a lelki bajaimmal, ezért inkább pszichológushoz fordultam. A szakember tanított nekem egy autogén technikát, amelynek segítségeivel le tudom küzdeni a saját belső feszültségeimet és szorongásaimat. Mindig ezzel indítom a napot” – árulta el András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik