Szórakozás

Delhusa Gjon metroszexuális

A zenész szerint a nők igénylik, hogy egy férfi fesse a szemöldökét.

Delhusa Gjon nem titkolja, hogy szempilláját és haját is festeti, kéthetente jár bőrradírozásra, és egy kozmetikai szalon számos más szolgáltatásait is igénybe veszi. A zenész néhány napja már metroszexuálisnak vallotta magát, de még mindig ízlelgeti a szó jelentését.

“Még mindig meglepő, amikor elolvasom azt a szót, hogy metroszexuális. Annak ellenére, hogy ismerem a jelentését, még mindig egy picit meglep ez a szó. Gyakorlatilag ezt a nagyvárosi férfiakra alkalmazzák, akik odafigyelnek magukra. Ez egy mindennapi wellness érzés” – mondta a 8:08 Minden Reggelben Delhusa, aki kijelentette: élvezi, hogy metroszexuális.





“Amikor Párizsban vagy New York-ban jártam, elámultam, hogy milyen csinos pasik jöttek velem szembe. Jólöltözöttek és jól ápoltak voltak, én is hozzájuk akartam hasonlítani. Nagyon tetszett az a minta, amit kint láttam. Ez olyan, mint ahogyan a nők között van nagyon ápolt nő és kevésbé ápolt nő. Nekem a jobban ápolt nő jobban bejön, és gondolom ez fordítva is így van” – tette hozzá Delhusa Gjon, aki szerint a hölgyek kifejezetten igénylik ezt a fajta odafigyelést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik