Szórakozás

Titok a múltból: Delhusa Gjon babáját gyászolja

Gjoni lelkén soha be nem gyógyuló sebet ejtett titkos olasz barátnője. A római hölgy majdnem két évig élt távkapcsolatban az énekessel, s szerelmüknek gyümölcse is fogant.

Megdöbbentő történettel állt elő Delhusa Gjon: 2011-ben egy olasz énekesnő, egy ünnepelt sztár mellett találta meg a boldogságot. A szerelem, amely már rég hiányzott a férfi életéből, tökéletesnek tűnt. Gjoni és a hölgy kapcsolatát még a távolság sem tette tönkre.

(Fotó: RTLII)

“2012 őszén tovább fokozódott a boldogságunk: váratlanul lett terhes. Sokat beszélgettünk arról, mi legyen. Arra jutottunk, megtartjuk a gyermeket. Teltek-múltak a napok, elfogadtam és örültem, hogy újra apa leszek. November környékén kezdtem el aggódni, mert nem látszottak rajta a terhesség jelei. Nem nőtt a pocakja. Miután rákérdeztem, elárulta, elvetette a gyermeket. Megdöbbentem, összetörtem. Azt mondta, úgy érezte, ez a gyerek lezárná a karrierjét. Máig nem tudtam feldolgozni. December elején szakítottunk, de azóta is olyan, mintha egy rossz álomban élnék” – mondta Gjoni a TV2 Frizbi című szerdai műsorának felvételén.

Mindez azért érdekes, mert Delhusa január végén még arról beszélt a Hír24-nek, hogy nősülést és babát tervez. Akkor szó sem volt szakításról, és az előbb említett szomorú történetről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik