Szórakozás

Amerikában építhet karriert Zimány Linda

A modell azt fontolgatja, hogy hátrahagyva itthoni életét, Amerikában boldogul.

Zimány Linda elhagyná Magyarországot a nemzetközi karrier reményében. Miután megnyert egy szépségversenyt, zsíros amerikai szerződéseket kapott, s ezekért már érdemes új életet kezdeni.

A nemzetközi hírű Tropic Beauty szépségverseny során a modell nemcsak a koronával gazdagodott, hanem kis szerencsével tengerentúli karrierre is válthatja szépségét. A királynői címmel ugyanis 18 millió forintot érő, amerikai reklámszerződések jártak, ezért fontolgatja, hogy bőröndbe csomagolja itthoni életét, és meg sem áll Amerikáig.

“Elsősorban a reklámpiac, a reklámfilmek és a fotózások terén vannak lehetőségeim. Örülnék, ha nemzetközileg is sikeres lennék. Már vannak felkéréseim, és remélem, hogy nyáron már eleget is tudok tenni némelyiknek” – mesélte Linda a Borsnak.

“Amikor meghívtak erre a versenyre, azt gondoltam, végre nyaralok egy kicsit. Az első két napban mégis depressziós voltam attól, hogy milyen sok szép lány van körülöttem. Nem vagyok tökéletesen elégedett önmagammal, de nem árulom el a hibáimat. Ezért is volt jó visszaigazolás a korona”  – tette hozzá.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik