Szórakozás

18 milliót nyert Zimány Linda

A modell Las Vegasban megnyerte a harmadik legrangosabb amerikai szépségversenyt, a Tropic Beauty-t. Linda száz lány közül lett a legszebb, s győzelmével szép summát, nyolcvanezer dollárt, azaz mintegy tizennyolcmillió forintot nyert.

A modell nemrég utazott az Egyesült Államok talán legszebb partvidékére, elvileg azért, hogy találkozzon barátnőjével, a tengerentúlon színésznőként szárnyait bontogató Labancz Lillával. Így senki nem sejthette, hogy a szőkeség részt vesz majd a Las Vegas-i Tropic Beauty szépségversenyen. A végeredményt tekintve már mindegy is, hogy titokban indult, az viszont biztos, hogy a megmérettetésre bárki jelentkezhetett. Tehát Linda mert és nyert, majd a Las Vegas Sun-nak elmondta, szívesen élne Amerikában.

(Fotó: Facebook)

“Csak kapkodok levegő után olyan boldog vagyok! Soha nem gondoltam volna, hogy megnyerem ezt a versenyt, csak reménykedtem benne. Mint ahogy abban is, hogy ez a győzelem lehetőséget ad arra, hogy elinduljon az amerikai modellkarrierem. Legfőképpen Hollywoodban szeretnék dolgozni. Las Vegas egyébként nagyon mókás hely, el tudnám képzelni, hogy itt éljek” – árulta el a lapnak a magyar szépség.

A Bors úgy tudja, hogy Linda győzelmével nyolcvanezer dolláros modellszerződést és számos munkalehetőséget is nyert, ami belépő lehet számára a tengerentúli karrierhez. Zimány egyébként a verseny idejére felfüggesztette jogi tanulmányait, ami nem csoda, hiszen bizonyára a száraz jogszabályok nem tennék olyan boldoggá mint a tudat, hogy ő az első magyar lány, aki ezt Las Vegas-i szépségversenyt megnyerte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik