Szórakozás

Önkívületi állapotba került Tóth Gabi

Az énekesnő azt állítja, katarzist élt át a Szombat Esti Láz parkettjén és semmire sem emlékszik, ami a produkciójuk alatt történt.

Egyetlen tangó néhány perce alatt megszabadult minden rossz élménytől, emléktől Tóth Gabi a Szombat Esti Láz színpadán. Elmondta, igazi katarzist élt át a táncparketten, megrendültségét nem tudta és nem is akarta palástolni: potyogtak a könnyei, amikor elhallgatott a zene. A hatalmas sikert aratott énekesnő az eredményhirdetés után el is tűnt a kíváncsi tekintetek elől, és fél óráig ki sem dugta az orrát az öltözőből.

“Minden kiesett. Csak azt tudom, hogy apró kockákban pergett le előttem az életem. Utoljára tíz éve éreztem ilyet, amikor tehetségkutató műsorban énekesként álltam a színpadon. Sohasem gondoltam, hogy egy ilyen pillanatban élem át ismét ezt a katarzist. Amióta ebben a műsorban táncolok, fegyelmet tanulok, és még inkább arra kényszerülök, hogy befelé, csak magamra összpontosítsak. Ezt a táncot nagyon vártam, mert a tangó közel áll a szívemhez. Megmagyarázhatatlan, de most megkönnyebbülést érzek. Nem tudom, pon­tosan mit engedtem el, de elengedtem, és jó érzéssel haladok tovább az utamon” – nyilatkozta a Borsnak az énekes­nő.


Fotó: RTL II.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik