Szórakozás

Anyagi gondok! Fehér Zoli nem tudja eltartani családját

Hiába dicsérték agyba-főbe az X-Faktor versenyében Fehér Zoltánt, a fiú zenészként nem tudott elhelyezkedni. Most öltönyöket árul.

Alig telt el pár hónap az X-Faktor óta, a lufi kipukkadt: a kétszer is próbálkozó Fehér Zoli ahelyett, hogy épp egy stúdióban venné fel a legújabb dalait, ismét abban az öltönyboltban dolgozik, ahol a verseny előtt. A tehetségkutatós meglehetősen keserűen nyilatkozott helyzetéről a Blikknek.

“Úgy érzem, elindultam a süllyesztőbe, pedig rengeteget tettem azért, hogy ez ne így legyen. Amikor elsőre nem sikerült, hallgattam a tanácsokra: lefogytam, megváltoztattam a külsőm, hitelből megcsináltattam a fogaimat. Meg is lett az eredménye, bejutottam az élőbe, és sorra kaptam a dicséreteket. Most pedig ott vagyok, hogy ha nem dolgozom az öltönyboltban, nem tudom eltartani a feleségemet és a kislányomat” – mesélte lemondóan az énekes, akinek egyre kevesebb esélye van visszakerülni a körforgásba. Hívják ugyan még eseményekre, műsorokba beszélgetni, de a munkája miatt ezekre sem tud elmenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik