Szórakozás

Bálint Antónia kiütést kap a stressztől

Bálint Antónia (Bálint Antónia)
Bálint Antónia (Bálint Antónia)

Az egykori szépségkirálynő szó szerint kiütést kap a stressztől és a tanulástól. A nyakán és az arcán jelennek meg a piros pöttyök.

A különös jelenségre akkor derült fény, amikor Toncsi egykori évfolyamtársával, Keleti Andreával visszalátogatott régi középiskolájába. Véletlen egybeesés, hogy Antónia és Andrea egy napon születtek, ugyanabba az iskolába jártak, és ugyanazok tanították őket. A Jelky András Iparművészeti Szakközépiskola folyosóin sétálva nem csak belőlük, hanem a tanárokból is előtörtek az emlékek.

„Antónia jó tanuló volt, de időnként sikerült felbosszantania. Az elsők között volt, akik az óra vége előtt öt perccel előkapták a sminkkészletüket, és csodálatosan megrajzolták a szempillájuk ívét” – mondta a Reflektorban Toncsi egykori orosz tanárnője.





Nem csoda, hogy az egykori szépségkirálynő jobban szeretett sminkelni, mint tanulni, hiszen a videóból az is kiderült, hogy Antónia szó szerint kiütést kapott a tanulástól.

„Erre utólag jöttem rá. Amikor stresszhelyzetbe kerültem, mindig piros pöttyök jöttek ki az arcomon, és az iskolában is végig tele voltam ilyen pöttyökkel” – nevetett Toncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik