Szórakozás

Élő adásban csókolózott Toncsi és táncpartnere

Csak a színpadhoz közel ülők láthatták a Szombat Esti Láz stúdiójában, hogy Bélint Antónia és partnere, Angyal András különösen intim viszonyba kerültek egymással.

Ahogy arról beszámoltunk az egykori szépségkirálynő vigasztalhatatlan volt szombat este, miután nekik kellett távozniuk a Szombat esti láz első show-műsora után a parkettről. Órákig zokogott és még másnap reggel is csupán annyit írt ki Facebook-oldalára: “belehalok, hogy kiestünk”.


Fotó: Facebook

Az egykori szépségkirálynőnek nagyon sokat jelentett ez a műsor. Ahogy ő mondja, az utóbbi időben már lassan ő is elhitte magáról, amit rosszakarói terjesztettek, a táncnak köszönhetően azonban újra visszanyerte önmagát, és megismerte Angyal Andrást, akivel hamar több lett köztük egyszerű táncpartneri viszonynál. Hozzájuk közelállók szerint még barátságnál is – írja a Blikk.

“Amikor együtt látom őket, olyan, mintha egy pár lennének. A vonzalom kívülálló számára is érzékelhető és ezt erősíti az is, hogy nagyon meghitt a viszonyuk. Gyakran átkarolják egymást, egymáshoz bújnak”  – mesélte a napilapnak az egyik stábtag, akinek szavait erősíti, hogy szombaton, miután Toncsi felállt a spárgából, ország-világ szeme láttára szájon csókolta partnerét.

“Azt hiszem, akkor eshettem ki a szerepemből, mert utána rontottam el a lépéseket. Talán az a csók nem kellett volna” – nyilatkozta Antónia.

“Ő nem az a nő, akinek első látásra képzelné az ember. Nagyon pozitív és vidám személyiséget fedeztem fel benne” – tette hozzá a Blikknek András.

Azt azonban mindketten leszögezték, csupán szakmai vonalon szövögetnek közös terveket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik