Szórakozás

Sokadik plasztikai műtétére készül Molnár Anikó

A közel negyvenéves valóságshow-szereplő a tükörbe nézett, és bölcsen megállapította, nem úgy néz ki, mint húszas éveiben. Irány a botox és a zsírleszívás!

Zavarják az öregedés nyomai a 37 éves Molnár Anikót, ráncaitól injekciókkal szabadulna meg. “Nemsokára negyven leszek, és már nem úgy nézek ki, mint húszéves koromban. Keresztráncok jelentek meg a homlokomon, amelyek igenis zavarnak” – panaszolta a Borsnak Anikó, aki egy ideig még halogatja a botoxkezelést, amitől kisimulna a bőre.

Fotó: TV2

A szőkeség tavaly év végén esett át egy mellfelvarráson, és azt mondja, hogy még nem pihente ki teljesen a műtétet, a tervezett zsírleszíváshoz pedig nem gyűjtött elég erőt, így néhány hónapot még biztosan vár a beavatkozásokkal. Anikó egyébként nem szégyelli, hogy sebész kése formálja testét, szerinte a plasztikának jó hatásai vannak.

“Természetesen nem hiszek abban, hogy az ember ész nélkül szabassa át magát, de ha egy beavatkozás után megszűnnek a gátlások, akkor nem vagyok ellene a műtétnek. Sportolhat az ember akármit, attól még az elálló fülei nem lesznek szebbek, és az orra sem lesz kisebb. A műtétekre lehetőségként kell gondolni, és nem kell szégyellni vagy eltitkolni” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik