Szórakozás

Egy dekát sem fogyott Molnár Anikó

Molnár Anikó már hetek óta ádáz küzdelmet folytat a pluszkilókkal, egyelőre eredménytelenül. A szigorú diétákat nem szereti, gerincsérve miatt nem végezhet akármilyen testmozgást, és ha csokit kíván, hát megeszi.

„Régóta szeretnék lefogyni, de eddig még nem tudtam igazán elhatározni magam. Jó lenne a bikiniszezonra kicsit formába jönni. Egy hete már el is kezdtem a könnyített diétát, de még nem fogytam” – mesélte a Borsnak Molnár Anikó, akit nagyon zavar a felszaladt tizenegynéhány kiló.

(Fotó: TV2)

„Lehet, hogy ezért sokan nem tartanak majd normálisnak, de én azt vallom, hogy semmit nem vonhat meg az ember a szervezetétől. Ha megkívánom a csokit, akkor veszek egy táblával, de egy-két kockánál megállok. Hiába rágcsálnék el egy répát ilyenkor, tudom, hogy később úgyis megszegném” – avat be módszerébe Anikó.

A harminchét éves Anikó teljesen kizárja a kötött diéta lehetőségét, és addig is, amíg nem találja ki, milyen csoda útján szabaduljon meg a súlyfeleslegtől, kisebb trükkökkel próbálkozik. „Legutóbb például 6 után vacsoráztam, de csak csirkeszárnyat, amit jól megsütöttem, hogy semmi zsír ne maradjon rajta. A fehér kenyeret száműztem az étrendemből, rozsos termékekkel pótolom” – sorolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik