Szórakozás

Zárt elvonó és közmunka vár Lindsay Lohanra

Lindsay Lohan (Lindsay Lohan)
Lindsay Lohan (Lindsay Lohan)

Ha megint bajba kerül, akkor nem ússza meg a börtönt a 26 éves sztár.

Három hónapra zárt elvonókúrára küldte a bíróság hétfőn a próbaidejét megszegő Lindsay Lohan amerikai filmszínésznőt. A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság e mellett kétéves próbaidőre bocsátotta, 18 hónapos pszichoterápiás kezelésre kötelezte és harmincnapos közmunkára is ítélte a 26 éves sztárt.


Fotó: Northfoto

Az ítélet azután született meg, hogy Lohan elismerte: hazudott a rendőrségnek, amikor azt állította, nem ő vezette azt a sportkocsit, amely 2012 júniusában Santa Monicában karambolozott. A színésznő a baleset idején már próbaidőn volt, mivel korábban ellopott egy nyakláncot. A mostani ítélettel egész olcsón megúszta a dolgot. A hatóság félrevezetése miatt ugyanis akár börtönbe is kerülhetett volna. Ha ismét megszegi a próbaidejét, akkor 180 napos elzárás vár rá.

A színésznő 2007 óta többször került rövidebb időtartamra börtönbe és elvonókúrára alkoholfüggősége és kábítószerezés miatt. A Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe egykori sztárjának pályafutása derékba tört, és bár tavaly sokat remélt visszatérésétől a Liz & Dick című tévédrámában, a kritika lehúzta játékát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik