Szórakozás

Képernyőre vágyik Détár Enikő

tévé (televízió, )
tévé (televízió, )

Munkaterápiával teszi túl magát élete legnehezebb időszakán Détár Enikő, aki, bár párhuzamosan több darabban is játszik, mégis visszavágyik a képernyőre. A színésznő a Hír24-nek mesélt minderről.

Az elmúlt években csupa aggasztó hír került napvilágra Détár Enikőről. Az RTL-től elküldött színésznő munkája elvesztése és édesanyja hirtelen halála miatt került a padlóra. Sokáig arról szóltak a pletykák, hogy szakemberek segítik a felépülését, sőt több szanatóriumban is megfordult. Enikő azonban nem adta fel: láthatóan egyre jobban van.

Fotó: RTL Klub

„Nehéz két éven vagyok túl, de köszönöm, már jól vagyok” – mondta határozottan a Hír24-nek Détár Enikő, aki munkaterápiával teszi túl magát élete legnehezebb időszakán.

„Most éppen játszom a Macskákban és a Mary Poppinsban, mellette próbálok egy új vígjátékban, szerepelek egy utazódarabban és persze énekelek is” – sorolja teendőit Détár Enikő, amikor arról kérdezzük, hogy mivel telnek a napjai. A színésznő mosolyogva újságolja, hogy ismét tele van a naptára, kezd újra a régi lenni.

Enikőnek már csupán egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen az élete. „Egy rövid ideig ugyan, de voltam A Nagy Duettben, ami remek volt. Nagyon vágyom viszont arra, hogy ismét huzamosabb ideig tévézhessek, de ez tipikusan az a műfaj, ahol nem csak az számít, hogy én mit szeretnék. Ha úgy ítéli meg bármelyik kereskedelmi csatorna, hogy szükség van a munkámra, akkor én boldogan vállalom” – mondta a Hír24-nek lelkesen Détár Enikő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik