Szórakozás

ByeAlexnek már ízlik a sztárság

Valami történt ByeAlexszel. A sajtó munkatársainak félszegen vagy éppen sehogy nem válaszoló zenész mindent megtesz, hogy a Facebookon növelje népszerűségi indexét.

Egy héttel ezelőtt, amikor menedzsmentje segítségével tartotta távol magától a (bulvár)sajtót ByeAlex, nem gondoltuk, hogy önmarketingre szánt facebookos posztjainak számával kenterbe veri a híresen aktív – ám mostanában gyanúsan csendes – Schobert Norbit, Szabó Zsófit, de még Bódi Sylvit is.


Fotó: Facebook

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi győztese lelkesen levelez rajongóival, üzenőfalán közzé teszi a róla, illetve produkciójáról megjelent írásokat, szemmel láthatóan nem bánja, ha paródiát készítenek szerény személyéről, széles mosollyal pózol az egyik napilap újságírója oldalán, úgy tűnik, már nem derogál számára celebritásnak lenni.

Az sincs ellenére, ha karikatúra készül róla, sőt…


Fotó: Facebook

…örömmel posztolja az is, hogy valaki pohárra álmodta a fizimiskáját.


Fotó: Facebook

És nincs is ezzel az égvilágon semmi baj. A hipszter külsejű fiú örül a sikerének, csak azt nem értjük még mindig, mire volt jó a győzelmét követő értelmiségi fanyalgás, ha alig pár nap elteltével ő is beáll a saját maga brandjét szorgalmasan építő hírességek sorába.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik