Szórakozás

Bálint Toncsi összeomlott: “Belehalok”

Rettenetesen megviselte Bálint Antóniát, hogy elsőként kellett búcsúznia a Szombat esti láztól. Az exszépségkirálynő vigasztalhatatlan.

Mint ahogyan tegnap megírtuk, órákig zokogott a Szombat esti lázból való kiesése után Bálin Toncsi. A színfalak mögött csupán azt hajtogatta a többieknek, hogy szereplésével szégyent hozott profi táncpartnerére, valamint hozzátette, hogy valószínűleg csak édesanyjának tetszett a produkciója.

Később a Facebookon kommentálta az eseményeket, ily’ módon: “belehalok”.

“Tényleg így van, én ebbe most valóban belehalok! Nagyon elkeseredtem, mert iszonyatos munka van mögöttünk. Két hónapon keresztül mindennap erre edzettünk, és az első alkalommal vége szakadt” – mondta a Blikknek Antónia. “Kifogásolták, hogy kevés volt a tánc, de hát könyörgöm, az egész tánc volt. ­Mindössze két akrobatikus elem volt benne, amely show-műsor lévén ­pedig elengedhetetlen” – ­tette hozzá Toncsi.

“Antónia a szívét-lelkét beleadta a Szombat esti lázba, de valószínűleg a show után kijött belőle a két hónap alatt felgyülemlett feszültség is. A zsűri pontjaiból már érezhető volt, hogy esélyünk van a búcsúra, de akkor erre még nem gondoltunk. Bíztam abban, hogy kicsit jobban fogják értékelni a spárgát meg az emeléseket, sajnos nem így lett” – tette hozzá Angyal András.


Fotó: RTL II

Ajánlott videó

Olvasói sztorik