Szórakozás

Esztergályos Cecília szexet érez a levegőben

A színésznő már az első adásban összeboronálta a Szombat Esti Láz párosait. Szerinte sok versenyző között nem csak munkakapcsolat van.

Esztergályos Cecília szexet szimatolt a levegőben a Szombat Esti Láz első adásában. Cili megérzése azt súgja, hogy több párost is gyengéd szálak fűznek egymáshoz, holott hivatalosan csupán munkakapcsolat az övék.

„A táncosmúltam, színészmúltam és a tapasztalt női szemem azt súgja, hogy a párok között bármi kialakulhat, sőt talán már ki is alakult. A parketten szinte harapni lehetett a szexuális feszültséget. A színpad összehoz embereket, ez tény. Van, hogy csak arra az időre, amíg együtt dolgoznak, de mivel napi nyolc-tíz órát vannak együtt, akár örökre szóló szerelem is lehet. Főleg, hogy mindannyian nagyon helyesek, összeillenek egymással” – mondta a Hír24-nek Esztergályos Cecília.

Fotó: RTL Klub

A hetvenéves színésznő már saját bőrén is sokszor megtapasztalta azt, hogy egy közös kemény munka közben milyen mellbevágó szerelem alakulhat ki.

„Az én múltamban is előfordult már, hogy egy munka összehozott a kollégámmal. Mivelhogy szerelemről szóltak általában a szerepeim, természetes, hogy közben beleszerettem a partnerembe. Több házasságom is született már ilyesmiből. Hasonló dolgot szimatolok most például Tóth Gabi és Markó Robi, valamint Istenes Bence és Südi Iringó között is. Majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből” – tette hozzá Esztergályos Cecília.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik