Szórakozás

Esztergályos Cecília magánéletéről vallott

Esztergályos Cecília (esztergályos cecília, )
Esztergályos Cecília (esztergályos cecília, )

Esztergályos Cecília magának főzi a lekvárt, hamarosan azonban mások is megízlelhetik majd a művésznő által készített nyalánkságot.

Már hónapok óta megy a készülődés, lázban ég az egész József Attila Színház egy fesztivál miatt, ahol egyéb programok mellett majd a színészek főznek a látogatóknak. Esztergályos Cecília kedvenc baracklekvárjával lepi meg a rajongóit.

„Hamarosan a József Attila Színházban játsszuk az Orfeum című kabarét a fesztivál keretében. Itt főzni is fogunk, és rengeteg más programmal várjuk a közönséget. Már hetek óta várjuk a leveleket, mindenki megírhatja, mit szeretne. Ez nekünk, színészeknek is nagy kihívás” – mesélte Esztergályos Cecília, aki a Mokka stúdiójában megfőzte kedvenc baracklekvárját.

„Bodrogi Gyulával és még sok más színésszel együtt adunk tippeket. Én például nagyon szívesen főznék babgulyást, és sütnék rácsos tésztát, akár három tepsivel is. Azt is elárulom, hogy a közelmúltban kovászos uborkát csináltam, lehet, viszek magammal ebből is a fesztiválra. Rendszeresen főzök, sütök a családnak” – mesélte a színésznő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik