Szórakozás

Újra belefér régi ruháiba Gálvölgyi János

Kollégái összesúgnak a háta mögött, és azt találgatják, mitől lesz laposabb a hasa hétről-hétre. Súlyos beteg lenne? Lelki trauma gyötri? Nem. Csupán végre le szeretne számolni túlsúlyával.

Egyetlen pillanat alatt jött a nagy elhatározás. Gálvölgyi János egy reggel, mikor belenézett a tükörbe, azt mondta: ebből elég!

“Már főiskolás korom óta mániám, hogy miért van nekem tokám, miért vagyok túlsúlyos. Ráébredtem: le kell adnom a kilóimat! Úgy fél éve találkoztam Kulka Jánossal, aki fantasztikusan lefogyott. Ő mondta el nekem először, hogy mi az a paleolit diéta, amit az ősemberek menüjének is neveznek. Onnantól kezdve elhagytam a kenyeret, a tejet, a krumplit, a rizst, a babot és a borsót. Már jobb a közérzetem, és könnyebbnek érzem magam. Érzem magamon a változást: a hasamról bőven ment le. Mérlegen már évtizedek óta nem álltam, a nadrágom viszont jól mutatja, hol tartok. Mostanában olyan ruhadarabok kerülnek elő a szekrényből, amelyeket nem tudtam felvenni már öt-hat éve” – mesélte Gálvölgyi János.

(Fotó: Prizma Tv)

A fogyásnak azonban van egy kellemetlen mellékhatása is: sokan összesúgnak a háta mögött. Azt suttogják, Gálvölgyi talán a betegségébe fogyott bele. “Nem értem én ezt! Ha sovány az ember, akkor betegnek hiszik, ha meg nem, akkor kövérnek csúfolják. Semmi nem jó az embereknek” – mondta Gálvölgyi a BEST-nek, aki a lapban üzeni: nem beteg! Családja minden évben elhajtja az orvoshoz, és hál’ istennek 65 évesen is remekül tartja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik