Szórakozás

Milliókért sem vetkőzik Tatár Csilla

Sem fotósorozaton, sem férfimagazinban nem pucérkodik Tatár Csilla. Semmikor, semmi pénzért, állítja.

Művészi aktot készítene Tatár Csilláról Szép András fotós, aki akár milliókat is fizetne a TV2 műsorvezetőjének, ha az a kamerája előtt válna meg ruhájától.

(Fotó: TV2)

“Nem közönséges erotikus fotóról lenne szó, hanem művészi képről. Tatár Csilla gyönyörű nő, káprázatos felvételeket lehetne róla készíteni. Ezek a fotók sokkal szolidabbak lennének, mint a magazinokban általában megjelenő erotikus képek. Persze tudom, hogy Tatár Csilláról még sosem jelentek meg hasonló felvételek, szerintem éppen ezért lennének izgalmasak” – mondta a fotós, aki hét számjegyű összeget is áldozna a képekért.

“Nem titok, hogy máskor is megkerestek már azzal, hogy vállaljak ruha nélkül fotózást, de akkor is nemet mondtam, mint ahogyan most sem szeretnék ilyesmit vállalni. Szerkesztő-riporter vagyok, nem aktmodell. A műfajjal egyébként nincs problémám, nem ítélem el azokat, akik ilyen munkát vállalnak, csak nekem ez nem fér bele. Egyébként nem tagadom, hízelgő, ha egy nőt szépnek látnak, és ezt szeretnék megörökíteni, de én sosem fogok igent mondani a vetkőzésre” – mondta az Új Ásznak Tatár Csilla.

A műsorvezetőt korábban a nyuszis magazin főszerkesztője, Radnai Péter a Mokka élő adásában kérte fel fotósorozat elkészítésére. “Szeretem azt az újságot, nagyon tetszik nekem, de szerintem a párom, Gábor nem örülne neki. Ráadásul nem tudnék apukám szemébe nézni, ha mondjuk egy benzinkútnál megpillantaná a meztelen fotómat” – utasította el a férfimagazint Csilla.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik