Szórakozás

Cseke Katinka folyton balhézik

Egyszer ruhája, máskor frizurája miatt szólalközik össze segítőivel.

Durván összeszólalkozott A Nagy Duett stylistjával Cseke Katinka. A színésznő nem akarta felvenni azt a szexis ruhát, amit a divatszakember neki szánt, ebből lett a balhé. Hiába adott a Jóban Rosszban sztárjára kivágott, nőies ruhát Kisprumik Ádám pénteken, a próbán úgy tűnt, a színésznő nem akarja a vasárnapi adásban viselni a szexis darabot. A szókimondó színésznő ragaszkodik a saját elképzeléseihez, de ezúttal kihozta sodrából a stábot is.

– Vegyen fel akkor a Cseke Katinka azt, amit akar – fakadt ki az öltöző előtti folyosón a stylist a Life.hu-nak.
– Én ebben nagydarabnak érzem magam. Ráadásul ebben a cipőben félni fogok, hogy elesek – reagált Katinka, aki, miután lenyugodtak a kedélyek, már engedett a stylistnak.
– Egy övvel el tudom magamon képzelni ezt a ruhát – egyezett ki a szakemberrel a Jóban Rosszban tűzről pattant színésznője.

Zsidró Tamás mesterfodrásznak viszont Katinka frizurája nem tetszik, előnyösebbet szeretne kreálni neki, ám a Jóban Rosszban producere hallani sem akar erről, hiszen a sorozat szereplőit szigorú szerződés köti, a karakterek nem változhatnak meg csak úgy. „Egy-egy szereplő stílusa adott a sorozatban. Furán is nézne ki, ha egyszer Bodolainé hosszú póthajjal menne haza Bandihoz. Éppen ezért nem engedélyeztünk semmilyen változtatást még A Nagy Duett miatt sem” – mondta az Új Ásznak Nagy Tamás. A mesterfodrász azonban egyeztetésbe fogott, és találtak egy kiskaput: póttincsekkel fogják felturbózni a színésznő haját a következő Nagy Duett-beli szereplésre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik