Szórakozás

Kiskutyája életéért küzd Zimány Linda

A 17 éves, apró shih tzut, Bonnie-t állatkórházba vitték, bentlakásos ellátást kap, jelenleg infúzióval fekszik az intenzíven.

Az eb egy divatbemutatón lett rosszul, Linda azóta küzd az életéért. “Már eddig is voltak az öregséggel járó betegségei, ugyanúgy, mint az embereknél, szívgyógyszert szed, vízhajtót, már nem hall olyan jól sem, és sajnos nőgyógyászati problémái is voltak. Ettől függetlenül egy vidám, pörgős, játékos, energikus kiskutya. Ezért is ijedtünk meg, amikor szombattól rohamosan elkezdett romlani az állapota, olyan szinten, hogy vasárnap már lábra sem tudott állni” – mondta a Borsnak Zimány Linda, aki végül állatorvosa tanácsára bevitte a kiskutyát a Szt. István egyetem állatkórházába, ahol azonnal infúzióra kötötték.

(Fotó: RTL Klub)

„Kivizsgálták és kiderült, hogy nőgyógyászati műtétet kell rajta végrehajtani, mert a gyulladása rosszabbodott. Ötven százalék esélyt adtak, hogy kibírja, hiszen nagyon öreg már, viszont nem volt más esélye. Ha nem műtik meg, elment volna hamar. Szörnyű volt ott hagyni, nem tudhattam, hogy tizenhét év után látom-e még” – tette hozzá doktor szöszi, aki állítólag már arra is felkészült, hogy elveszítheti Bonnie-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik