Szórakozás

Nem javul Cipő állapota

Tegnap orvosi konzíliumot tartottak a kómában fekvő Cipő állapotáról. A szakemberek türelemre intették a családtagokat, barátokat: akár hónapokig eltarthat, míg változás következik be a betegnél.

Egyelőre nem javult, de nem is romlott Bódi László Cipő állapota. “Hétfőn lezajlott a neurológiai konzílium, amely megállapította, hogy semmilyen jellegű állapotváltozás nem történt. Az orvosok azt mondták, hogy hetekig, hónapokig tartó várakozásra kell készülnünk. Cipő jó kezekben van, mindent megtesznek érte az orvosok” – tájékoztatta a Borsot Abella Miklós, a Republic menedzsere, hozzátéve, innentől kezdve minden hét elején sor kerül konzíliumra.

(Fotó: Story-BEST archívum)

“A neurológiai vizsgálatokon az agy elektromos tevékenységét mérik, azt, hogy mennyire maradtak meg az alapvető funkciók. Az izmok leépülnek, és a páciens súlya csökken, körülbelül tíz-húsz százalékot veszít a testsúlyából. Többet nem, mivel állandóan táplálják” – nyilatkozta a Borsnak dr. Földvári László belgyógyász, aki kérdésünkre elmondta: egy kómás beteg fizikai állapota és szervezetének ellenálló képessége az idő folyamán egyre romlik.

Mint ismert, a Republic évek óta szívproblémákkal küszködő frontemberének hetekkel ezelőtt leállt a szíve. Tizenkilencedik napja fekszik kómában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik