Szórakozás

Cipőért imádkozik Törőcsik Mari

Torocsik-mari-(960x640)(2).jpg (Törőcsik Mari )
Torocsik-mari-(960x640)(2).jpg (Törőcsik Mari )

Egy ország szeretete és imádsága segíthet visszajönni Cipőnek a kómából - véli Törőcsik Mari, aki négy évvel ezelőtt szintén egy héten át öntudatlanul feküdt a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán.

A Nemzet Színésze reméli, hogy a Republic frontembere is visszatérhet azon a hosszú úton, amelyet ő is végigjárt, s amelyen visszatalált az életbe. Bódi László, Cipő hirtelen szívmegállása után immár két hete fekszik hármas fokozatú kómában, s egyelőre orvosai is csak reménykedni tudnak, hogy egyszer magához tér. A zenészért nemcsak szerettei és barátai aggódnak, de egy ország szorít a gyógyulásáért – Törőcsik szerint ez az, ami erőt adhat neki a felébredéshez.

“Olyan messziről jöttem vissza, ahonnan sokszor már nincs is visszaút, s remélem, hogy ezen a hosszú úton Cipő is visszatalál. Nagyon szeretem és tisztelem őt, egyszer megadatott, hogy együtt lépjünk színpadra. Amikor én voltam ilyen bajban, segített egy ország imádsága és szeretete, amellyel visszavártak, és hiszem, hogy az a sok szeretet, amelyet Cipő kap most, neki is segíthet” – mondta vasárnap a Blikknek Törőcsik Mari.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik