Szórakozás

Mély gyászban Zámbó Krisztián

Kikészült Zámbó Krisztián. Az X-Faktor énekese szerelme édesanyját gyászolja.

Hosszú, gyötrelmes időszak után hagyta itt szeretteit az asszony, akit Krisztián csak úgy emlegetett: anyósa. Úgy tudjuk, nagyon szerették egymást. Erről árulkodik az a néhány mondat, amit az énekes megtörten írt rajongói oldalára.

„Elvesztettem és elvesztettünk egy csodálatos embert, aki nagy szerepet játszott az életemben!! A mai napon eltávozott, de most már az édesapámmal van és vigyáz rám és a kedvesemre. Kérlek emlékezzetek velünk!!! Drága Zsuzsikámra, az én anyóskámra, nagyon szeretlek és hiányozni fogsz örökké” – szóltak a fájdalmas mondatok.

“Szerdán történt, de többet nem szeretnék mondani, nagyon friss még minden” – nyilatkozott röviden a Blikknek Krisztián.

A fiatalembernek ez már a második szörnyű tragédia az életében, hiszen ki ne emlékezne arra, hogy tizenkét évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel hunyt el édesapja, Zámbó Jimmy.

A Blikk úgy tudja, Krisztián szerelmének édesanyja a hét elején került kórházba. Erre utal legalábbis, hogy több rajongója látta Jimmy fiát a székesfehérvári Szent György Kórház sürgősségi osztályán. Néhányan megpróbáltak beszédbe elegyedni vele, ő azonban csupán egy mondatot válaszolt a kórterem felé sietve kedd délután. “Haldoklik az anyósom”.


(Fotó: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik