Szórakozás

Újra összebalhézott Liptai és Hajdú

Híresen nincs jó kapcsolatban a TV2 két meghatározó arca, tegnap azonban minden eddigit felülmúlva, Claudia élő adásban gúnyolta ki társát.

Újra kitört a háború Liptai Claudia és Hajdú Péter között. Ezúttal a SuperMokka műsorvezetője szegte meg a fegyverszünetet, amikor tegnap reggel a vele szemben ülő Galambos Lajcsival és Dukai Reginával A hal a tortánt beharangozó beszélgetés során kezdte el Hajdút szidni. Till Attila kérdésére válaszolva Lajcsi elmondta: nem sikerült mindenkinek mindenkivel jóba lennie az egyhetes forgatás során.

(Fotó: TV2)

“Fogadjunk, a Hajdú Péter lógott ki az egészből!” – szúrt közbe rögtön Claudia, Dukai Regina pedig elismerte, egy alkalommal úgy megbántotta a Frizbi műsorvezetője, hogy el is sírta magát. “Ne sírj Peti miatt! Van, aki könnyet sem érdemel, ne haragudj!” – kontrázott Liptai.

“Hidd el nekem Regina, most komolyan, ezt ő csinálja! Egyébként halálosan érdektelen sztori lenne, ami körülötte van. Muszáj maga köré tupírozni a dolgokat. Ne beszéljünk már itt róla! Kit érdekel Hajdú Péter? Beszéljünk A Nagy Duettről” – fejezte be a froclizást Liptai.

Hajdú Péter a Borstól értesült a történtekről. “Liptai Claudiával ellentétben Dukai Reginát nagyon kedvelem. Egyébként az eset után elnézést kértem tőle egy apró ajándék kíséretében. Liptai Claudia véleménye kicsit sem érdekel! Soha nem voltunk barátok és nem is leszünk” – tette hozzá Hajdú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik