Szórakozás

Balogh Edina elárulta kisfia nevét

A Barátok közt Kingája és férje már járják a bababoltokat, és az apróság közelgő érkezésére készülnek.

Som-Balogh Edina boldog kismamaként éli a mindennapjait. Azt mondja, a terhesség első három hónapja volt számára nehéz, de azóta nincsenek rosszullétei. Világéletében sokat mozgott, figyelt a tökéletes alakjára. Most kismama jógára jár, hetente többször. A jógázást annyira megszerette, hogy elhatározta, a szülés után is folytatni fogja, mert sokat jelent neki ez a lelki és fizikai felkészülésben.

Edina és férje, Krisztián együtt járják a bababoltokat, de azt mondják, a gyerekszobában már minden készen áll a kisfiú fogadására. Sőt, Edina nevetve bevallja, hogy kicsit túlzásba is esett a pici ruhatárának létrehozásánál.





“Krisztián végig annak szurkolt, hogy kisfiú legyen, én pedig úgy voltam vele, hogy biztosan kislány lesz. Már az első ultrahangok egyikén kiderült, hogy fiút hordok a szívem alatt, és megmondom őszintén, én könnyeztem az örömtől. Nem várt érzelmek szabadultak fel bennem. Még akkor kitaláltuk, hogy hogy fogják hívni, amikor még képben sem volt, hogy valaha gyerekünk lesz: Noel lesz a kicsi neve” – árulta el a Fókusz riporterének Som-Balogh Edina.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik